Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag
Öppna meny Äntligen ett roligt sätt att stödja din förening

HITTA TÄVLING

OM TÄVLINGEN

TJÄNA PENGAR

ANMÄL DIN FÖRENING

Skicka intresseanmälan
Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag

GULDFEMMANS ALLMÄNNA VILLKOR

Dessa villkor gäller i samband med nyttjande av hemsida och undersidor på www.guldfemman.se (Guldfemman). Genom att besöka denna sida godkänner du följande allmänna villkor. Om du inte kan acceptera dessa villkor ska du inte besöka sidan. Villkoren kan komma att ändras. Du är bunden av dessa ändringar och bör därför kontinuerligt återkomma till detta dokument för att uppdatera dig.

 1. Allt innehåll på Guldfemman ägs av Guldfemman eller av de föreningar som är anslutna till Guldfemman. Materialet är skyddat av upphovsrätten och får inte kopieras utan samtycke från Guldfemman.
 2. Du får inte använda denna sida i kommersiellt syfte utan samtycke från Guldfemman.
 3. Guldfemman sparar statistik och information om ditt besök på hemsidan. Dessa uppgifter är inte av personlig karaktär, utan har som enda syfte att kartlägga rörelsemönster och trafik på hemsidan.
 4. Guldfemman använder cookies, en textfil som sparas på besökarens dator, för att identifiera och optimera vår hemsida för besökare. Om du inte vill att vi ska göra detta så kan du stänga av cookies i din webbläsare. Notera dock att funktionaliteten hos Guldfemman då kan begränsas.
 5. Guldfemman tar inget ansvar för att innehåll som sparas av kunder och föreningar är korrekt. Inte heller för övrigt innehåll kan detta garanteras, även om målsättningen är att alltid presentera uppdaterad och korrekt information på Guldfemman.
 6. Guldfemman strävar efter att hemsidan ska vara tillgänglig för jämnan, men är inte ansvarig om hemsidan vid någon tidpunkt eller i någon period inte är tillgänglig. Tillgången till hemsidan kan avbrytas temporärt och utan varsel vid tekniska problem, underhåll eller vid orsaker bortom Guldfemmans kontroll.
 7. Guldfemman kan inte hållas ansvarig för ev. skador eller virusangrepp på din dator eller övrig egendom som orsakats av användning av Guldfemman och är inte ersättningsskyldig i dessa Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag fall.
 8. Du ansvarar för att information du överför till Guldfemman inte gör intrång i tredje parts rättigheter eller på annat sätt bryter mot svensk lagstiftning.
 9. Du får inte hämta uppgifter om Guldfemmans föreningar för kommersiellt syfte.
 10. Guldfemman ansvarar inte för innehåll på övriga hemsidor som är länkade från Guldfemman.
 11. I händelse av att en säsong inte startar (ex pga Corona eller oförutsedda händelser) så avslutas tävlingen innan säsongen påbörjats och lottning av vinnare tillämpas. Inga pengar återbetalas till coacherna, vinnare koras enligt lottning utförd av klubben och Guldfemman gör en avräkning mot föreningen.
 12. I händelse av att en säsong tillfälligt avbryts (ex pga Corona eller oförutsedda händelser) och sedan återupptas igen och säsongen spelas klart med reducerat antal matcher så stängs säsongen efter den sista spelade matchen. Ej spelade matcher resulterar i noll poäng. Inga pengar återbetalas till coacherna, vinnare koras enligt rådande tabell och Guldfemman gör en avräkning mot föreningen.
 13. I händelse av att en säsong avbryts helt (ex pga Corona eller oförutsedda händelser) stängs säsongen efter den sista spelade matchen innan avbrottet. Inga pengar återbetalas till coacherna, vinnare koras enligt rådande tabell och Guldfemman gör en avräkning mot föreningen och avslutar säsongen.
 14. Det är föreningens ansvar att på egen hand sköta poängregistrering efter matcher. Guldfemman har inget ansvar att sköta poängregistrering utan detta åligger föreningen till 100%. I händelse att ansvarig för föreningens Guldfemma som sköter poängregistreringen efter matcher inte fullgör sitt uppdrag av olika anledningar (sjukdom, lämnar föreningen under pågående säsong, missköter sitt uppdrag eller ej registrerar poäng efter matcher m m) och föreningen inte har någon eller hittar någon ersättare så avslutas tävlingen. Inga pengar återbetalas till coacherna, vinnare koras enligt rådande tabell och Guldfemman gör en avräkning mot föreningen och avslutar säsongen. Om problem med poängregistrering uppstår i samband med första matchen så avslutas tävlingen innan poäng registrerats för första matchen och lottning av vinnare tillämpas. Inga pengar återbetalas till coacherna, vinnare koras enligt lottning utförd av klubben och Guldfemman gör en avräkning mot föreningen.
 15. Dessa villkor regleras och tolkas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska prövas i svensk domstol.

Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag | Guldfemman, c/o Nickes.Com | Huskvarnavägen 82 | 55454 Jönköping | support@guldfemman.se | Copyright © 2012-2024

Guldfemman bakom kulissernaSenaste nytt från Guldfemman