Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag
Öppna meny Äntligen ett roligt sätt att stödja din förening

HITTA TÄVLING

OM TÄVLINGEN

TJÄNA PENGAR

ANMÄL DIN FÖRENING

Skicka intresseanmälan
Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT

Guldfemman i samarbete med Nickes.Com erbjuder lag och föreningar en rolig, enkel och lönsam tjänst utan fasta kostnader och med snabb personlig support. Vi vill hjälpa till att öka intresset för den lokala idrotten i Sverige genom att förgylla säsongen för både spelare, ledare och supportrar.

VÅR HISTORIA

Guldfemman föddes i början av 2000-talet i Kalmar. Det var några spelare i fotbollsklubben IFK Kalmar, Kristian Claesson och Martin Magnusson, som kom fram till idén om ett managerspel.

Allting började i enkel skala där en hemsida sattes ihop och spelarna fick säljblad som snabbt gick åt till vänner och bekanta. Där kan man säga att det hela var igång. Managertävlingen blev snabbt en snackis bland spelarna och klubbens anhängare.

Det skulle dock dröja tio år innan konceptet Guldfemman blomstrade på allvar och kunde lansera spel för fotboll, innebandy, bandy och ishockey.

Vid denna tid gick Nickes.Com:s grundare och VD Niklas Hellberg runt i Jönköping och funderade även han på en digital plattform att köra föreningstips på. Hans idéer och grubblerier var i nära samklang med det som grabbarna i Kalmar redan hade sjösatt.

När Niklas hörde av sig till grundarna så berättade de att de sålt Guldfemman till ESMG. Niklas hörde av sig till dem och sedan 2018 har Guldfemman drivits i Nickes.Com:s regi.

VÅR VISION

Vår vision är att Guldfemman ska bli en naturlig del av säsongen för lag och föreningar i våra utvalda sporter. Vi ska sträva efter att förknippas med enkelhet, god lönsamhet, personlig service och glädje.

Vi kämpar stenhårt för att kunna ge tillbaka så mycket som möjligt till våra föreningar; både vad gäller intäkter och upplevelser. Genom att vara lyhörda och lyssna på våra föreningar och coacher ska vi utveckla tjänsten fort - och åt rätt håll.

Sedan sportreseföretaget Nickes.Com tog över driften av Guldfemman 2018 har det öppnat upp möjligheterna ännu mer för att utvecklas framåt med möjligheter att erbjuda tävlingspriser från deras sortiment, samt ett ännu bredare kontaktnät ute hos föreningarna.

I framtiden vill vi lansera Guldfemman för ytterligare sporter.

Guldfemman - Ditt Lokala Drömlag | Guldfemman, c/o Nickes.Com | Huskvarnavägen 82 | 55454 Jönköping | support@guldfemman.se | Copyright © 2012-2023

Guldfemman bakom kulissernaSenaste nytt från Guldfemman