×

HJÄLP FÖR AKTUELL SIDA/FUNKTION

Det finns ingen hjälptext för just denna sida, men kika gärna i vår FAQ eller kontakta oss direkt med frågor eller funderingar.

Annonsera

Det finns många olika möjlighet för er som annonsör att visa upp er för alla våra användare. Vi kan erbjuda skräddarsydda och integrerade lösningar som ett komplement till er övriga displayannonsering.

WEBB

Kärnan av Guldfemman. Varje vecka loggar tiotusentals coacher in och följer sina femmor på klubbarnas hemsidor hos oss. Här finns i första hand ett par ytor i vår högerspalt som är vikta åt långsiktiga partners. Ert innehåll på dessa ytor kan segmenteras efter valfri demografi.

NYHETSBREV

Efter matcherna får våra tävlande coacher E-post med de senaste poängen. Öppningsgraden är över 50%. Även här finns ett par annonsytor som kan tecknas om vi hittar en långsiktig plan. Vi gör även ett par stand alone-utskick varje år för våra partners.

PRINT

Inför varje säsong får våra föreningar tryckta säljbroschyrer för att marknadsföra Guldfemman bland sina anhängare. Broschyrerna har lång livslängd och är en viktig del av tävlingen. Här finns möjligheter för er att synas med ert budskap.