×

HJÄLP FÖR AKTUELL SIDA/FUNKTION

Det finns ingen hjälptext för just denna sida, men kika gärna i vår FAQ eller kontakta oss direkt med frågor eller funderingar.

Allmänna villkor

Dessa villkor gäller i samband med nyttjande av hemsida och undersidor på www.guldfemman.se (Guldfemman). Genom att besöka denna sida godkänner du följande allmänna villkor. Om du inte kan acceptera dessa villkor ska du inte besöka sidan. Villkoren kan komma att ändras. Du är bunden av dessa ändringar och bör därför kontinuerligt återkomma till detta dokument för att uppdatera dig.

 1. Allt innehåll på Guldfemman ägs av Guldfemman eller av de föreningar som är anslutna till Guldfemman. Materialet är skyddat av upphovsrätten och får inte kopieras utan samtycke från Guldfemman.
 2. Du får inte använda denna sida i kommersiellt syfte utan samtycke från Guldfemman.
 3. Guldfemman sparar statistik och information om ditt besök på hemsidan. Dessa uppgifter är inte av personlig karaktär, utan har som enda syfte att kartlägga rörelsemönster och trafik på hemsidan.
 4. Guldfemman använder cookies, en textfil som sparas på besökarens dator, för att identifiera och optimera vår hemsida för besökare. Om du inte vill att vi ska göra detta så kan du stänga av cookies i din webbläsare. Notera dock att funktionaliteten hos Guldfemman då kan begränsas.
 5. Guldfemman tar inget ansvar för att innehåll som sparas av kunder och föreningar är korrekt. Inte heller för övrigt innehåll kan detta garanteras, även om målsättningen är att alltid presentera uppdaterad och korrekt information på Guldfemman.
 6. Guldfemman strävar efter att hemsidan ska vara tillgänglig för jämnan, men är inte ansvarig om hemsidan vid någon tidpunkt eller i någon period inte är tillgänglig. Tillgången till hemsidan kan avbrytas temporärt och utan varsel vid tekniska problem, underhåll eller vid orsaker bortom Guldfemmans kontroll.
 7. Guldfemman kan inte hållas ansvarig för ev. skador eller virusangrepp på din dator eller övrig egendom som orsakats av användning av Guldfemman och är inte ersättningsskyldig i dessa Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag fall.
 8. Du ansvarar för att information och bilder du överför till Guldfemman inte gör intrång i tredje parts rättigheter eller på annat sätt bryter mot svensk lagstiftning.
 9. Du får inte hämta uppgifter om Guldfemmans föreningar för kommersiellt syfte.
 10. Guldfemman ansvarar inte för innehåll på övriga hemsidor som är länkade från Guldfemman.
 11. Dessa villkor regleras och tolkas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska prövas i svensk domstol

Uppdaterades 2014-01-28